Water/Gas/Riolering

Installatie en onderhoud van het waterleidingnet voor drinkwater en sanitair met daarbij behorende afvoeren wordt door ons bedrijf vakkundig verzorgd, tevens zorgen wij voor uitbreiding / aanpasing bv. na een eventuele verbouwing.

Water:
De aanleg, het aanpassen of het uitbreiden van waterleidingen is specialistisch werk en dient mede door het gevaar van bacteriën als legionella met de grootste zorg te worden uitgevoerd door een loodgieter in de buurt.
Als erkend watertechnische loodgieter houden wij bij de aanleg van een nieuwe waterleiding en of sanitair rekening met diverse factoren: het bepalen van het juiste soort leidingmateriaal, de doorsnede van de leiding i.v.m. de waterdruk, de afstand tussen het aantal tappunten en natuurlijk het voorkomen van legionella en verzorgen zowel voor particulier als loodgieter de complete waterleiding vanaf de meter tot aan de sanitaire voorzieningen in toilet, badkamer als keuken.
 
Onze loodgieter werkzaamheden zijn o.a.:
* Ontwerpen, berekenen en aanleggen van nieuwe waterinstallaties.
* Uitbreiden, onderhouden, herstellen of vernieuwen van uw bestaande waterinstallatie.
* Het geven van advies over het beantwoorden van uw vragen m.b.t. uw waterinstallatie of   waterleidingnetwerk.
* Legionellaprefentie voor sportcomplexen en openbare ruimtes
* Sanitaire aanpassingen voor mindervaliden.

Gas:
Wij verzorgen zowel voor particulier als bedrijf de complete gasinstallatie vanaf de meter tot aan het kooktoestel, warmwatervoorziening of centrale verwarming. Zowel voor nieuwbouwprojecten als in bestaande bouw. Voor ieder gasinstallatie kunt u terecht bij Installatiebedrijf T. Loeffen
 
In Nederland wordt gas voor allerlei toepassingen gebruikt. Bij gas speelt veiligheid een cruciale rol want gas blijft gevaarlijk. Een goed aangelegde en gemonteerde gasinstallatie geeft u zekerheid. Als erkend gastechnisch installateur bent u bij ons verzekerd van een veilige en goed aangelegde gasinstallatie die voldoet aan de geldende normen en voorschriften.
 
U kunt voor gasinstallaties bij ons terecht voor het:
* Ontwerpen, berekenen en aaleggen van nieuwe gasinstallaties.
* Onderhouden en herstellen of vernieuwen bestaande gasleidingnetwerken.
* Advies over de gasinstallatie in combinatie met het netwerk.

Riolering:
Ook op het gebied van riolering kunnen wij u op alle fronten helpen. Of het nu gaat om het herstellen, veranderen of vernieuwen van de riolering. Om alle risico's, zoals stankoverlast of lekkage in de toekomst, zoveel mogelijk uit te sluiten, maken wij uitsluitend gebruik van KOMO gekeurde materialen, met hergebruikgarantie.

U heeft een storing?

U kunt via deze website uw vraag mailen of eventueel bellen voor storingen.

Bel direct!
0412-612469
 

Recente projecten

  • 20121225_104420
  • DSC00201
  • DSC00206
  • DSC00208
  • DSC00214
  • DSC00221
  • DSC00226
  • DSC00228
  • DSC00231
  • test

Copyright 2016 Installatiebedrijf Loeffen (Nistelrode)    webdesign: RGS Reclame

Erkend installeur van o.a.